Jotunheimen/Gjende kartleggingstur

Moseklubben har gleden av å invitere medlemmer og alle andre moseinteresserte til Gjendebu i Jotunheimen. Turen består av å kartlegge mosefloraen i området med gruppe-ekspedisjoner på dagtid, og artsbestemmelse på  kveldstid. På turene våre har vi både fageksperter, erfarne amatørbryologer, og nye i feltet  som ønsker å lære om moser. 

Påmelding og spørsmål om begge turene sendes til moseklubben@gmail.com innen 10.  mars. Det er kun 25 plasser på turen, og det er førstemann til mølla som gjelder.

Vi har reservert 25 senger på Gjendebu som ligger midt i hjertet av Jotunheimen. Turen er  egnet for alle uavhengig av fysisk form, da det finnes interessante lokaliteter rett utenfor  døra på Gjendebu. For de som ønsker finnes også muligheter for turer helt opp i høyalpin  sone og over 2200 meter over havet. 

Ankomst med båt fra Gjendesheim med avgang 15.25 onsdag ettermiddag. Alternativ ankomst torsdag morgen med avgang fra Gjendesheim 07.45. Da rekker man også til  Gjendebu før dagens tur starter. Hjemreise søndag 16.25 med båt fra Gjendebu. Prisen ligger på om lag 1000 kr per natt alle måltider inkludert. Vi håper på støtte til turen slik at  totalprisen kommer ned mot eller under 3000 kr. Endelig pris kommer så snart vi vet mer, men dessverre ikke før påmeldingsfristen er ute. Vi søker egne midler til studenter, som vil  kunne delta for en svært rimelig penge. Mer informasjon om dette kommer så snart vi vet sikkert.

 

Oppmøtested

Vi tar båten felles fra Gjendesheim kl 15:25, og hjemreise fra Gjendebu tilbake til Gjendesheim 16:25. De blir avtalt felles kjøringer gjennom e-post før avreise.